Program

*Please note this schedule is subject to change. Event Coordinator will notify registrants of any changes prior to event date.

9:00am

– Event Registration


9:30am – 9:40am

– Welcome Greeting


9:40am – 11:10am Session 1 – 90 minutes

– Digital Storytelling on Social Media
Presented by: Jordan Bower, Digital Storyteller, jordanbower.com
View Session Description


11:10am – 11:40am – 30 minutes

– Networking & Nutrition Break


11:40am – 12:20pm Session 2 – 40 minutes

– Tourism Matters! The Value of Tourism and Collaboration within our Region
Presented by: Dave Petryk, President & CEO, Tourism Vancouver Island
View Session Description


12:20pm –1:15pm – 55 minutes

– Lunch *included in Registration Fee


1:15pm – 2:00pm Session 3 – 45 minutes

– 10 Must-Know Tips to Recruit and Retain Staff
Presented by: Arlene Keis, CEO, go2HR
View Session Description


2:00pm – 2:15pm – 15 minutes

– Coffee & Tea Refresh


2:15pm – 3:30pm Session 4 – 75 minutes (5 tables x 15 minutes/table)
View Session Description

– Networking Roundtables
Table 1: Dave Petryk, Tourism Vancouver Island, The Value of Tourism to our Region
Table 2: Maria Greene, Destination British Columbia, The Emerging Market of China
Table 3: Jordan Bower, Digital Storyteller, Digital Storytelling on Social Media
Table 4: Arlene Keis, go2HR, Recruiting and Retaining Staff in a Labour Shortage
Table 5: Jameel Sayani, MNP, Partnering with First Nations for Success


3:30pm

– Wrap Up & Door prizes!


3:30pm

– Day Ends (Reception to follow at Courtenay Pro-D Day)

Thank You to our
Pro D Day sponsors!



North Island College logo
© 2014 Tourism Vancouver Island.